Resurs Bank integration

Resurs Bank integration

Info
kr. 39,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
Bewise
Tlf.: 71992207

For at installere Resurs Bank app´en kræver det at du har installeret "Betalings API". Hvis ikke du har det allerede, skal du blot gå til App store og klikke "installér".

Der skal underskrives databehandleraftale: underskriv nu

App'en er udviklet i samarbejde med Resurs Bank, som har bestemt funktionalitet og givet adgang til forskellige udviklingsværktøjer.

Screenshots
Beskrivelse
Tilbyd dine kunder finansiering med Resurs Bank. Giv dine kunder mulighed for at delbetale op til 60.000. Resurs Bank app'en er let at installere. Kontakt Resurs Bank, og hør nærmere om hvordan de kan hjælpe dig med øget vækst og mere tilfredse kunder.

Hvordan kan Resurs Bank hjælpe din webshop?
Med Resurs Bank har du muligheden for at øge din basket size samt skabe en højere konvertering på din webshop. Resurs Bank tilbyder dine kunder en nem og fleksibel delbetalingsmodel, der giver dem mulighed for bl.a. at delbetale op til 60.000 kr. Kunder hos Silvan og Magasin (og mange flere) benytter sig allerede af muligheden i deres webshops. Undersøgelser viser, at når kunden tilbydes delbetaling, så øges basketsize med min. 20%. Også mindre webshops har glæde af muligheden.

Features
- Resurs Bank giver dine kunder mulighed for at tilbyde delbetaling op til 60.000 kr.
- Resurs bank integreres i dit checkout flow og kunden underskriver blot med NemID.
- Resurs Bank udbetaler pengene til dig indenfor 48 timer.
- Ansøgningen behandles i betalingsflowet og kan håndteres af dig i dit ”shopadmin”, hvor du kan se, om kundens ansøgning er "Godkendt".

Delbetaling er for alle
Det er alle typer forbrugere, der vælger delbetale med Resurs Bank. Ofte vælger forbrugerne at benytte sig af delbetaling, fordi den hjælper dem med at bevare det økonomiske overblik. Den fleksible delbetaling gør det nemt for den forudsigende forbruger, så de ikke er nødsaget til at vente på at de har sparet op – men kan købe produktet nu ved at dele betalingen op.

Hvem er Resurs Bank?
Resurs Bank er børsnoteret og en af Nordens hurtigst voksende nichebanker inden for detail- og e-handel, som beskæftiger i dag omkring 730 medarbejdere i Norden. Resurs Bank tilbyder en skræddersyet løsning, som er tilpasset til dine kunder og din branche.

Krav
For at installere Resurs Bank app´en kræver det, at du har installeret et "Betalings API". Hvis ikke du har det allerede, skal du blot gå til Appstore og klikke “installér".

Du skal have en forhandleraftale med Resurs Bank. Ansøg om aftale her.

Opsætning af Resurs Bank i din webshop

  • Sølv: 0 kr. - Du står selv for opsætningen med de medhørende guides (hvis du alligevel har brug for hjælp, så yder Bewise teknisk assistance mod betaling)
  • Guld: 1.495 kr. -  Bewise står for opsætningen og det inkluderer 2 timers opsætnings/teknisk hjælp

Spørgsmål til Resurs Bank?
Resurs Bank sidder klar til at hjælpe dig i gang og besvare dine spørgsmål!
Michael Abild-Jensen
Market Manager, Payment Solutions
Mobil:  +45 39 131 600
michael.abild@resurs.dk
www.resursbank.dk


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op