Om Dandomain

Gør som ... andre:

Forvandl din ide til en onlinerealitet

Dandomain er dit springbræt til online succes. Vi er din totalleverandør inden for onlineløsninger og tilbyder køreklare løsninger til alt, hvad du skal bruge, for at komme godt i gang med din online platform.
...+
Medarbejdere
...
registrerede domæner

Vi er sat i verden for at gøre det nemt for dig

To medarbejdere, der står med en computer, klar til at hjælpe med supporten.

Dandomains historie begyndte i 1999 som en passion for at gøre teknologi lettilgængeligt for folk, der ville gøre deres ideer til onlinerealiteter. Sådan er det stadig. I dag er vores passion blevet vores mission, og vores forretning er vokset fra fem vennetjenester til mere end en halv million registrerede domæner. Men vi er stadig lige så lokalt forankrede og hjælpsomme som dengang, vi sad tre nørder i en kælder og hjalp venner og bekendte med deres onlinetilstedeværelse.

Vi brænder for at gøre dine drømme til virkelighed, og derfor vil du altid blive mødt af passionerede medarbejdere, der sidder klar til at oversætte teknologiens kompleksitet, så alle – uanset teknisk forståelse og erfaring – får en så problemfri og enkel onlineoplevelse som muligt. Og hvis der opstår problemer, tilbyder vi lokal, dansk support alle årets dage.

Bliv en del af Dandomain?

Forhandler
Forhandler ikon
Som forhandler hos vores søstervirksomhed, Curanet, kan du selv brande, prissætte og videresælge vores løsninger - og på den måde selv skabe værdi for dine kunder.
Partner
Partner ikon
Tusindvis af vores kunder ønsker en hjælpende hånd med nye apps og integrationer, som skal løfte deres webshop til næste niveau - og her har vi brug for dig: Bliv partner inden for marketing, SEO, design, CRO, m.fl. og øg dine indtjeningsmuligheder.
Kollega
Kollega ikon
Vi er en del af team.blue, og vi er altid på udkig efter friske øjne og skarpe hjerner, der kan gøre en forskel for vores forretning, vores kunder og vores kunders kunder. Se dine muligheder for at blive en del af team.blue som enten fast medarbejder, elev, praktikant eller studiemedhjælper.
Start din iværksætter drøm
Dandomain
play icon

Dandomains overbevisninger

Dandomain's gamle bygning

Eksisteret siden 1999
Vi bygger vores kultur og forretning på en række værdier, der definerer vores ageren i forhold til kunder, medarbejdere, samfundet og samarbejdspartnere.
Lokale
Nemt
Troværdige
Tilgængelige
Passionerede
Totalleverandør
Dandomain's gamle bygning
Brandkit ikon
Brandkit
Hvis du leder efter vores logo, farver eller andre materialer, så kan du finde alt dette i vores brandguide og retningslinjer. Her kan du læse, hvordan du korrekt bruger vores brandelementer for at opretholde en professionel og konsistent præsentation af vores brand.