Clerk intelligent produktvisning

Intelligent produktvisning med garanti for merslag

Info
kr. 99,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
YouWe ApS
Tlf.: 33111127
Screenshots
Beskrivelse
Clerk er intelligent produktvisning, som f.eks. kan vise kundespecifikke anbefalede produkter, trendy produkter lige nu, eller populære produkter. Clerk tilbyder også en ”Live search”, samt en intelligent søgemaskine.

Med denne app får du:

  • Integration mellem Clerk og DanDomain
  • Intelligent produktvisning
  • Mulighed for intelligent søgemaskine og "Live search"

Hvad er Clerk?
Clerk er intelligent produktvisning, baseret på ordre og visninger af produkter, og har allerede nu genereret over $180 mio. i mersalg for deres kunder. Din shop bliver tilpasset dine kunders interesser, så de bliver præsenteret for de produkter det er mest sandsynligt at de vil købe. Clerk garanterer selv at deres produkt anbefalinger får kunderne til at købe 45% mere end de ellers ville.

Clerk tilbyder også en intelligent søgemaskine der garanterer at min. 80% af kunderne finder hvad de søger inden for de første fem resultater. Søgningen tilpasser sig kundens tidligere søgninger og tager højde for taste- eller stavefejl. Ud over det, har Clerk også en ”Live search”, hvor der kommer forslag i en drop-down imens kunden søger.

Læs mere om Clerk her

Hvad kræver det?
Du skal være oprettet hos Clerk. YouWe står for integrationen og overfører desuden dine sidste tre måneders ordrer ved oprettelsen, så du får vist de populæreste produkter på din shop med det samme. Så skal du bare håndterer de ekstra ordrer der kommer ind. 

Vi laver et design til en standard produktboks der matcher med din shops design (inkluderet i prisen).

Hvis du har brug for hjælp
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så hjælper YouWe gerne, både pr. telefon og pr. mail. Kontakt os, hvis du er i tvivl!

Hvad koster det?
Denne app har et oprettelsesgebyr på 6.995 kr. og et månedligt abonnement på 99 kr. Ønsker du et særligt design af dine produktbokse, så kontakt os og vi finder en god pris. Bemærk at prisen for medlemskabet hos Clerk er baseret på månedlige søgninger, anbefalinger og e-mails, afhængig hvilke services du ønsker at bruge.


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op