Mailchimp til DanDomain Light

Vil du gerne nemt kunne sende nyhedsbreve?

Info
kr. 49,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
YouWe ApS
Tlf.: 33111127

Gratis mailchimp konto

Screenshots
Beskrivelse
Denne app giver dig muligheden for at sende nyhedsbreve til dine kunder, ved at koble din DanDomain webshop sammen med Mailchimp. Det kræver ingen teknisk indsigt, at sætte denne app op.

Med denne app får du:

  • Integration mellem din shop og Mailchimp
  • Automatisk indsættelse af tilmeld boks i din check-ud
  • Understøttelse af både 4-trin og 1-trin check-ud i DanDomain

Send nyhedsbreve med Mailchimp

Mailchimp App Light til DanDomain giver dig mulighed for at sende dit Mailchimp nyhedsbrev til alle dine kunder. Denne app tilføjer en tilmeldingsboks til nyhedsbrev i din check-ud og overfører dine kunders e-mail til Mailchimp. 

Hvad er Mailchimp?

Mailchimp er verdens mest udbredte system til at håndtere udsendelse af nyhedsbreve. Med en global markedsandel på 31%, er der ingen over eller på siden af Mailchimp. Heldigvis er det også en af de nemmeste systemer at arbejde med, når man skal opsætte et pænt og relevant nyhedsbrev. Hvis man har behov for hjælp, findes der tonsvis af gode guides på Internettet, ellers tilbyder YouWe hjælp til opsætning, til en god pris - Kontakt os, hvis du ønsker hjælp.

Til mindre kunder er Mailchimp i udgangspunktet gratis. Ønsker man at kunne bruge alle funktioner i Mailchimp, eller har man flere end 2000 tilmeldte kunder, koster systemet fra $10 pr. mdr.

Hvad kræver det?

Når du har købt og installeret App’en, skal du logge ind i shopadmin, og derefter klikke på "Mailchimp til DanDomain", og følge opsætningsguiden. App’en virker både til 4-trins købsflow og 1-trins købsflow.

Har du tidligere brugt et andet nyhedsbrevsystem, skal du fjerne tilmeldingsmuligheden til disse systemer, fra din webshop, når du har installeret Mailchimp til DanDomain. Hvis du ønsker at dine kunder skal kunne tilmelde sig dit nyhedsbrev andre steder end når de gennemfører et køb, skal dette sættes op særskilt. YouWe giver gerne et tilbud på dette, såfremt du ikke selv kan gøre det.

Hvis du har brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp med selve opsætningen af App’en, så hjælper YouWe gerne, både pr. telefon og pr. mail. Har du brug for hjælp til Mailchimp eller til overførsel af data fra et gammelt nyhedsbrevsystem, så hjælper YouWe også gerne, til en yderst skarp pris! Kontakt os, hvis du er i tvivl!

Hvad koster det?

Mailchimp App Light til DanDomain koster 49 kr. pr. md., og derudover skal du have en konto hos Mailchimp. Denne konto er i udgangspunktet gratis, men hvis du ønsker at kunne bruge alle funktioner i Mailchimp, eller har du flere end 2000 tilmeldte kunder, koster systemet fra $10 pr. md.

Forskel mellem Mailchimp App Light og Mailchimp App Pro

Mailchimp App Pro til DanDomain overfører både e-mail og ordredata til Mailchimp hver gang en kunde køber noget hos dig. Så kan du fx sende nyhedsbreve om dametøj til kunder der har købt dametøj, og nyhedsbreve om herretøj til kunder der har købt herretøj.

Du kan også opsætte automatisk udsendelse af nyhedsbreve. Du kan fx sørge for, at alle kunder der køber en barnevogn, automatisk modtager en mail 10 dage efter købet, hvor du fortæller om fordelene ved jeres helt specielle tilbehør til netop denne barnevogn, og hvis du samtidig krydrer det med noget information der er værdifuldt for kommende forældre, så er du næsten sikker på at have en loyal kunde, der kommer igen, og igen…

Hvad enten du har brugt Maillist, Mailchimp eller andre systemer til at sende nyhedsbreve med, så er der nu ingen tvivl om, hvor fremtiden ligger. Store virksomheder har benyttet sig af relevante og korrekt timede nyhedsbreve i lang tid, men med Mailchimp App Pro til DanDomain og en konto hos Mailchimp, er det nu muligt for alle med en DanDomain webshop.


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op