Mailchimp til DanDomain Pro

Vil du gerne kunne sende relevante nyhedsbreve?

Info
kr. 99,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
YouWe ApS
Tlf.: 33111127

Gratis mailchimp konto

Screenshots
Beskrivelse
Denne app giver dig muligheden for at sende relevante nyhedsbreve til dine kunder, ved at koble din DanDomain webshop sammen med Mailchimp. App’en understøtter ecormmerce 360, så du kan sende nyhedsbreve baseret på hvad kunden har købt. Det kræver ingen teknisk indsigt, at sætte denne app op.

Med denne app får du:

  • Integration mellem din shop og Mailchimp
  • Automatisk indsættelse af tilmeld boks i din check-ud
  • Understøttelse af både 4-trin og 1-trin check-ud i DanDomain
  • Mulighed for at flytte ordredata til Mailchimp, hver gang en kunde køber noget hos dig

Stop de irrelevante nyhedsbreve!
Mailchimp App til DanDomain, giver dig muligheden for at overføre meget mere end bare en e-mail adresse, når din kunde tilmelder sig dit nyhedsbrev. Med denne App får du muligheden for at overføre data om hvad hver enkelt kunde har købt i shoppen, og dermed kan du fx sende nyhedsbreve om dametøj til kunder der har købt dametøj, og nyhedsbreve om herretøj til kunder der har købt herretøj.

Du kan selvfølgelig stadig sende et samlet nyhedsbrev til alle dine kunder, hvis du måtte ønske dette. Mailchimp App til DanDomain kan begge dele.

Dette er en revolution, inden for det at sende nyhedsbreve ud!
Hvad enten du har brugt Maillist, Mailchimp eller andre systemer til at sende nyhedsbreve med, så er der nu ingen tvivl om, hvor fremtiden ligger. Store virksomheder har benyttet sig af relevante og korrekt timede nyhedsbreve i lang tid, men med denne App og en konto hos Mailchimp, er det nu muligt for alle med en DanDomain webshop.

Men vi stopper ikke her! Med denne App og en konto hos Mailchimp, kan du også opsætte automatisk udsendelse af nyhedsbreve. Du kan fx sørge for, at alle kunder der køber en barnevogn, automatisk modtager en mail 10 dage efter købet, hvor du fortæller om fordelene ved jeres helt specielle tilbehør til netop denne barnevogn, og hvis du samtidig krydrer det med noget information der er værdifuldt for kommende forældre, så er du næsten sikker på at have en loyal kunde, der kommer igen, og igen…

Hvad er Mailchimp?
Mailchimp er verdens mest udbredte system, til at håndtere udsendelse af nyhedsbreve. Med en global markedsandel på 31%, er der ingen over eller på siden af Mailchimp. Heldigvis er det også en af de nemmeste systemer at arbejde med, når man skal opsætte et pænt og relevant nyhedsbrev. Hvis man har behov for hjælp, findes der tonsvis af gode guides på Internettet, ellers tilbyder YouWe hjælp til opsætning, til en god pris - Kontakt os, hvis du ønsker hjælp.

Til mindre kunder er Mailchimp i udgangspunktet gratis. Ønsker man at kunne bruge alle funktioner i Mailchimp, eller har man flere end 2000 tilmeldte kunder, koster systemet fra $10 pr. mdr.

Hvad kræver det?
Når du har købt og installeret App’en, skal du logge ind i shopadmin, og derefter klikke på "Mailchimp til DanDomain", og følge opsætningsguiden. App’en virker både til 4-trins købsflow og 1-trins købsflow.

Har du tidligere brugt et andet nyhedsbrevsystem, skal du fjerne tilmeldingsmuligheden til disse systemer, fra din webshop, når du har installeret Mailchimp til DanDomain. Hvis du ønsker at dine kunder skal kunne tilmelde sig dit nyhedsbrev andre steder end når de gennemfører et køb, skal dette sættes op særskilt. YouWe giver gerne et tilbud på dette, såfremt du ikke selv kan gøre det.

Hvis du har brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp med selve opsætningen af App’en, så hjælper YouWe gerne, både pr. telefon og pr. mail. Har du brug for hjælp til Mailchimp eller til overførsel af data fra et gammelt nyhedsbrevsystem, så hjælper YouWe også gerne, til en yderst skarp pris! Kontakt os, hvis du er i tvivl!

Hvad koster det?
Mailchimp App til DanDomain koster 99 kr. pr. md., og derudover skal du have en konto hos Mailchimp. Denne konto er i udgangspunktet gratis, men hvis du ønsker at kunne bruge alle funktioner i Mailchimp, eller har du flere end 2000 tilmeldte kunder, koster systemet fra $10 pr. md.

Mulighed for at overføre tidligere ordrer
Når du henter denne app, overfører den alle ordrer fra den dag du installerede app’en. YouWe har mulighed for at overføre dine tidligere ordrer fra DanDomain til Mailchimp, så du kan sende relevante nyhedsbreve ud med det samme. Dermed kommer du hurtigere i gang med de relevante nyhedsbreve, da du ikke behøver vente på at dine kunder har handlet nok til at du kan segmentere og tilpasse nyhedsbrevene. Prisen er et engangsbeløb og afhænger af hvor langt tilbage du ønsker at hente ordrer fra. Priserne er som følgende:
- Op til 10.000 ordrer: 4000,- 
- 10.000-100.000 ordrer: 6000,-
- Over 100.000 ordrer: 8000,-

Kontakt YouWe på tlf. 33 11 11 27, såfremt du ønsker at benytte dig af denne mulighed, eller hvis du har spørgsmål.


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op