ImageOptimizer

Image Optimizer

Info
kr. 69,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
Bewise
Tlf.: 71992207

OBS. I sjældne tilfælde kan du opleve, at nogle af funktionerne i ImageOptimizeren ikke virker efter hensigten. Det skyldes typisk, at koden i dit design ikke tillader at blive overskrevet af det, som appen gør. Oplever du problemer, bør du derfor kontakte din designpartner og så kan de hjælpe med at ændre på de parametre, der volder problemer.

Hvis du ændrer billedstørrelserne til et større format end de er i forvejen, kan det kræve ekstra plads på dit webhotel. Er der ikke nok plads når kørslen startes, vil optimeringen blive annulleret.

Screenshots
Beskrivelse
Optimer dine produktbilleder så de fylder mindre og opnå bedre PageSpeed. Dette medføre bedre placeringer på Google og giver dine kunder en hurtigere købsoplevelse.

ImageOptimizer

Komprimer billeder og opnå bedre PageSpeed på Google

Få en bedre loadtid og forbedr brugeroplevelsen for dine kunder:
Med denne APP fra Bewise, har vi gjort det nemt og bekvemt for dig som shopejer at komprimere dine produktbilleder. Google og andre søgemaskiner sætter i højere og højere grad vægt på pagespeed. En bedre pagespeed er lig med bedre placeringer på Google og andre søgemaskiner samt en bedre brugeroplevelse for dine kunder.

ImageOptimizer fjerner alt unødig data fra dine billeder, som fylder ualmindelig meget på din server. Dette vil gøre at din side loades hurtigere både af dine kunder, men også Google.

Vi har tilmed lavet en funktion indbygget i ImageOptimizer, som kan lave dine produktbilleder kvadratisk. Som shopejer bruger du sikker meget tid på at tilpasse dine billeder, denne tid kan du nu spare og i stedet bruge tiden på sjovere ting end at redigere produktbilleder. Med denne funktion, sikrer du at dine produkter står pænt og præsentabelt på en række.
 

Med ImageOptimizer får du således:

- Et værktøj til nemt og bekvemt at komprimere dine billeder
- Fjernelse af alt unødig billed-data, som fylder på shoppen
- Mulighed for at lave produktbilleder kvadratisk
- Bedre pagespeed = bedre placeringer på google/andre søgemaskiner
 

Eksempel på kunde, der fik implementeret ImageOptimizer:

Shopejeren havde et udgangspunkt på 15.6 GB produktbilleder, efter at ImageOptimizer havde komprimeret billederne er mængden nu 2.4 GB - dette helt uden at gå på kompromis med billedkvaliteten!


Se video omkring ImageOptimizer her

 


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op