PostNord Integration

PostNord Integration

Info
kr. 69,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
YouWe ApS
Tlf.: 33111127
  • Udleveringskort - Ingen krav
  • Labelprint - Pacsoft aftale med API adgang (49 kr. / måned)
  • Appen kræver Onepage Checkout.
Screenshots
Beskrivelse
Med Postnord udleveringskort og labelprint giver du dine kunder mulighed for at vælge udleveringssted fra et overskueligt kort, og mulighed for dig at printe dine labels direkte i shoppen. Det giver dine kunder en bedre oplevelse af check-out-forløbet og dig en lettere arbejdsgang.

Udleveringskort

Udleveringskort giver dine kunder mulighed for at vælge udleveringssted via et interaktivt kort. Når afhentning i pakkeboks/posthus vælges, vises en popup med et kort, hvor kunden nemt kan vælge det sted, de ønsker at afhente pakken. Samtidig bliver kunden også informeret om udleveringsstedets åbningstider, så de ikke går forgæves.​​

Print af labels direkte i shoppen

I labelprint har du mulighed for at printe labels via direkte i shoppen. Ved at indtaste dine Pacsoft oplysninger, kan du printe labels direkte i webshoppens administration, uden at behøve at åbne Pacsoft softwaren. Labelprint kræver at du har en pakkeaftale med Postnord og adgang til Pacsoft med API adgang. Du kan ansøge om en pakkeaftale med Postnord her: https://www.pacsoftonline.com/ext.po.se.dk.login​ 

Browserplugin

Vi har udviklet et gratis browserplugin til fragtintegrationerne PostNord og GLS. Det giver dig mulighed for at printe ordrer direkte fra DanDomains ordreoversigt. Læs mere om vores browserplugin samt se vejledning til installation her.

Direkte link til Track & Trace

Du får direkte link til Track & Trace for hver enkelt pakkelabel, der er udskrevet. Du kan dermed etablereoverblik over dine forsendelser og kan let tilgå oplysninger om den enkelte vare. Du sparer tid på administrationen og kan endvidere yde mere effektiv support til dine kunder.

NYHED:

Julemærker:

For 0,50 kr. pr. pakke kan du tilføje den specielle julemærkeporto, som støtter driften af landets fire julemærkehjem. Julemærket har eksisteret siden 1903, hvor hjælpen til udsatte børn sætter fokus på bl.a. trivsel og kost. Læs mere her.

Grønne pakker:

PostNord giver, i samarbejde med den svenske velgørenhedsorganisation 2050, dig mulighed for at sende grønne pakker. For blot 0,25 kr. bliver pakkens CO-2 aftryk neutraliseret gennem investeringer i grønne projekter, som skal nedbringe det globale klimaregnskab. Du kan finde mere information på her, hvor du også kan downloade grafikken til dine pakker.

Returlabels:

Efter ønske er det nu muligt at inkludere returlabels, når du printer dine pakkelabels. Sådan gør du det endnu nemmere for dine kunder at få returneret pakker, og du har mulighed for at yde endnu bedre kundeservice og styrke din forretning.


Let din arbejdsdag med en labelprinter

Labelprintere letter dagligdagen, når du skal håndtere pakker. Til udskrift af A6-labels anbefaler GLS Brother QL-1100 eller Brother QL-1110NWB. Brother har en bred vifte af labels til deres labelprintere.
Bestil din labelprinter her


Opsætning

Har du behov for hjælp til opsætning af app'en, eller har du behov for hjælp, tilbyder YouWe en komplet opsætning for 750 kr. 


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op