Kassesystems- integration til Dandomain webshop

Kassesystems-integration til din Dandomain webshop

Info
kr. 199,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
Amero ApS
Tlf.: 77343480

Applikationen kræver et FlexPOS kassesystem fra Amero ApS for at fungere. Dette skyldes, at denne app-integration kobler din DanDomain webshop sammen med systemet hos Amero. 

Screenshots
Beskrivelse
Forbind din DanDomain webshop med et FlexPOS kassesystem fra Amero til din fysiske butik. Integrationen sørger for at synkronisere varer imellem din webshop og kassesystemet og sørger lagerantallet opdaterer begge steder løbende. Applikationen forudsætter, at du køber et kassesystem hos Amero ApS.

Med denne app bliver din DanDomain webshop forbundet med et FlexPOS kassesystem hos Amero. Det betyder, at: 

  • Du kun skal oprette varer ét sted.
  • Lagerstyringen håndteres i ét system.
  • Når du sælger en vare i din webshop eller butik, så nedskrives lagerværdien automatisk i både shoppen og butikken. 

Krav til denne app-integration

Der tilkøbes en startpakke med et kassesystem hos Amero betående af en touch computer, bonprinter, pengeskuffe og stregkodescanner, så du kan sælge alle dine varer i den fysiske butik. 

Startpakken hos Amero koster 16.995,- DKK i opstart og 695,- DKK pr. måned i drift til softwarelicens og support. Opstartsomkostningen kan leases, hvis du ønsker den finansieret som driftsomkostning snare end engangskøb.

Vælg den rette løsning for dig

Der findes to typer af integrationen. Én hvor du styrer din data i DanDomain og én, hvor du styrer din data i kassesystemet. Det betyder, at når du køber denne app, så kontakter Amero dig for at høre mere om, hvilken type integration du ønsker, og om startpakken evt. skal udvides med dankortterminal, lagerstyring i kassesystemet eller andet. Kort sagt, så spørger vi hos Amero ind til dine behov, så vi kan rådgive dig om den bedst mulige løsning.

Løsning 1: Styr din data og dit lager i webshoppen

Ønsker du at oprette dine varer og styre dit lager i DanDomain, så vælges startpakken fra Amero. Denne passer til kunder, som blot har ét lager og dermed ofte én butik, og hvor alle varer skal vises i webshoppen.

Løsning 2: Styr din data og dit lager i kassesystemet

Ønsker du at styre dine varer og dit lager i kassesystemet, så kræver det løsning 2. Denne passer typisk til kunder, som har flere butikker eller kunder, som kun ønsker udvalgte varer vist i webshoppen. Med placering af lageret i kassesystemet, så få man desuden mulighed for at håndtere flere varelagre, se varelagre på tværs af butikker og lave statusoptællinger med en håndterminal. Vælges løsning 2, så tilkøbes en detailpakke med FlexSystem lagerstyring samt FlexSystem til DanDomain integration for samlet 9.500,- DKK i opstart og ekstra 300,- DKK pr. måned i drift.

Info omkring løsningen hos Amero:  

  • Varer kan sælges via scanning af stregkoder eller ved at vælge varen på varen på touchskærmen.
  • I kassesystemets online backend kan du se statistik over butikkens salg, dine medarbejderes salg, bruttoavancer mm.
  • Ønsker du at læse mere om Ameros kassesystem, så klik på linket.
  • Ønsker du at læse de mere tekniske integrationsbeskrivelser, så klik her. Vælg derefter integrationen med styring i DanDomain eller i Flexsystem (kassesystemet).

Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op