Nets Easy Checkout inkl. indløsning

Easy betalingsløsning inkl. indløsning

Info
Denne app er gratis
Kategori:
Udvikler:
Nets A/S
Tlf.: 41833763
Screenshots
Beskrivelse
Få et moderne betalingsvindue til din webshop med alle de populære betalingsmetoder: Kort, MobilePay og delbetalinger - alt samlet i én aftale inklusive indløsning. Nets Easy checkout husker dine kunder, så de slipper for at udfylde deres adresse og betalingsoplysninger hver gang - de skal bare klikke "Betal".

Nets Easy checkout 

Med en Nets Easy checkout, kan du tilbyde dine webshop-kunder at betale hurtigt og nemt med deres foretrukne betalingsmetode, hvad enten det er betalingskort, MobilePay, faktura eller hvis kunden vil dele beløbet op i mindre delbetalinger. Med Nets får du både indløsning og et moderne og fleksibelt betalingsvindue i én samlet aftale. 

Funktioner og fordele med Nets Easy checkout: 

  • Nem administrationsportal, der giver overblik og hvor du nemt kan udtrække rapporter til bogføring. 
  • Betalingsvinduet kan indlejres direkte i din webshop, så kunden forbliver på i din webshop ved betaling og du minimerer derved risikoen for at miste kunden undervejs. 
  • Betalingsvinduet husker dine kunders oplysninger, så hvis de har de handlet hos dig før, er navn, adresse og betalingsoplysninger udfyldt på forhånd. 
  • Du kan ændre farver og knapper på betalingsvinduet med checkout styleren via administrationsportalen, så den matcher designet i din webshop.
  • Du kan tilføje lokale betalingsmetoder, hvis du sælger til udlandet, fx Swish (Sverige) og Vipps (Norge).

Sådan kommer du i gang 

Har du ikke en Nets Easy checkout, kan du nemt komme i gang online. Du opretter en gratis testkonto, hvorfra du ansøger Nets om at kunne modtage betalinger på nettet. Det tager typisk 1-2 hverdage og så er du i gang og kan altså nemt tilkoble betalingsløsningen til din Dandomain-webshop. 

Kom i gang med Nets Easy checkout her

Hos Nets kan du altid få hjælp til din betalingsløsning helt gratis og på dansk. Skriv til ecommerce-support-dk@nets.eu.  

 

 


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op