Oversigt
Alle specifikationerSpecifikationer
Denne platform understøtter f.eks.:
Starter
kr. 49,00/md.
Den optimale webløsning til dig, der ønsker basale funktioner til budgetvenlig pris.Første 12 mdr. Herefter 129,00/md.
10 GB serverplads
3 e-mailadresser med webmail
Ubegrænset plads per e-mailkonto
1 GB hukommelse
Dansk support på e-mail & telefon
Ét klik-installation af WordPress
Ekstra hurtigt cache plugin til WordPress
Gendannelse af filer, e-mail & database i 30 dage
Cron jobs
SSH
Ekstra avanceret spamfilter med egen konfiguration og rapporter
Udvidet telefonsupport 7:00-19:00
Premium
kr. 199,00/md.
Den absolut stærkeste pakke med udvidet telefonsupport og Hosted Spamfilter.Første 12 mdr. Herefter 299,00/md.
100 GB serverplads
Ubegrænset e-mailadresser med webmail
Ubegrænset plads per e-mailkonto
4 GB hukommelse
Dansk support på e-mail & telefon
Ét klik-installation af WordPress
Ekstra hurtigt cache plugin til WordPress
Gendannelse af filer, e-mail & database i 30 dage
Cron jobs
SSH
Ekstra avanceret spamfilter med egen konfiguration og rapporter
Udvidet telefonsupport 7:00-19:00
Denne platform understøtter f.eks.:
Starter
Standard
Premium
Starter
Premium

Skal din WordPress-hjemmeside være ekstra hurtig?

Google elsker hurtige hjemmesider. Det gør vi også. Derfor har vi inkluderet et optimeringsplugin til WordPress i de større pakker, som kan gøre din hjemmeside op til fire gange hurtigere.

Det såkaldte cache plugin fungerer således, at din WordPress-hjemmeside bliver cachet, dvs. gemt til næste visning, hvilket giver meget kortere svartider og en lynhurtig hjemmeside – til glæde for dine besøgende, Google og selvfølgelig dig.


Vi anbefaler et Standard Webhotel
til din WordPress-hjemmeside

Installer dit
foretrukne CMS

Drømmer du om at starte en blog eller lave din egen hjemmeside? Vores webhoteller er kompatible med nogle af de mest populære Content Management Systems (CMS).

Wordpress hostingWordPress
Umbraco hostingUmbraco
Drupal hostingDrupal
Joomla hostingJoomla

Installer dit foretrukne CMS helt uden problemer – nogle kan du endda installere med bare ét enkelt klik, f.eks. WordPress, Joomla og Drupal.

Det betyder, at du med ét klik kan installere f.eks. WordPress på dit webhotel og komme hurtigt i gang med at indfri dine drømme. Læs mere om WordPress hosting her.
Uanset hvilken af de populære platforme du vælger at bruge, får du webhosting i særklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris hos DanDomain.

Her er 6 grunde mere til at vælge webhotel fra DanDomain

Dansk support i topklasse
Har du brug for hjælp eller rådgivning, står vi til rådighed alle ugens dage – året rundt. Og vi snakker dansk. Kontakt vores kundeservice på 8777 9045 eller send os en mail på support@dandomain.dk.
Sikker hosting uden bekymringer
Vi har både en ISAE 3402 erklæring og en ISO 27001 certificering, som gør, at du trygt kan stole på, at dit webhotel, din hjemmeside og din data er godt beskyttet hos os.
Maksimal sikkerhed og stabilitet
Vi har den nyeste teknologi og holder løbende vores systemer opdateret, ligesom vi holder øje med driften døgnet rundt, så din hjemmeside altid er godt kørende.
Topmoderne og danske datacentre
Alle webhoteller og data bliver opbevaret i vores datacentre her i Danmark, som er udstyret med den nyeste teknologi og beskyttet mod bl.a. brand, strømsvigt og ubudne gæster.
Kraftfulde pakker med mange funktioner
Vi tilbyder webhotelspakker til ethvert behov – alle spækket med kraftfulde ressourcer og mange nyttige funktioner, bl.a. mulighed for at få e-mail til din private- eller firmaadresse.
Brugervenligt kontrolpanel med backup
I vores intuitive kontrolpanel kan du nemt administrere dit webhotel. Her har du også fuld kontrol over data og mulighed for at gendanne filer, e-mails og database.

Med vores webhoteller skal du ikke bekymre dig om teknikken

Hos DanDomain skal du ikke bekymre dig om oppetid, drift og stabilitet. Det er det, du betaler os for.

Med professionel hosting af din hjemmeside slipper du for at bruge en masse tid på vedligeholdelse af hardware, opdatering af systemer, overvågning af servere, og meget mere.

Interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde?

Spørgsmål til vores webhoteller?

Vi er her for at hjælpe

Hvad er et webhotel?

Når du skal have en hjemmeside eller en blog, er det nødvendigt at have et webhotel. Et webhotel er kort fortalt en plads på en server, hvor du "lægger" din hjemmeside og alle tilhørende filer, og som er forbundet til internettet døgnet rundt. På den måde kan andre også se filerne og dermed se din hjemmeside.

Vil du vide mere om, hvad et webhotel er, og hvad det bruges til, så læs vores guide her: Hvad er et webhotel?

Hvad er hosting og webhosting?

Hosting og webhosting er to begreber, der dækker over det samme. Hosting betyder, at du vælger at lade en anden overtage driften af fx din hjemmeside eller e-mail. Udbyderen sørger dermed for den tekniske drift, så du bare skal koncentrere dig om indholdet på siden. Indholdet af din side ligger teknisk set på dit webhotel, og dit webhotel ligger hos en udbyder, hvor det bliver hosted.

Hosting kan sidestilles med, at der er en, der ejer et lejlighedskompleks, som gerne vil leje sine lejligheder ud. Her betaler folk så en månedlig leje for at få lov at bo. Dermed bliver han vært/host, som ordet hosting kommer af.

Hvordan laver jeg min egen hjemmeside?

Mange køber et webhotel med den hensigt at oprette sin egen hjemmeside. Vores webhotelspakker understøtter populære Content Management Systems (CMS) som f.eks. WordPress, hvor du kan lave din egen hjemmeside. Læs mere om WordPress hosting her.

Er du nybegynder, eller har du brug for et flot hjemmeside med det samme, anbefaler vi vores Hjemmesideprogram. Her kan du nemt bygge din egen hjemmeside ved at trække elementer ind på siden, og du slipper for at kode. Du kan stadig selv vælge, hvordan hjemmesiden skal se ud i forhold til tema, stil og farver.

Prøv Hjemmesideprogrammet gratis i 30 dage

Eller læs mere om Hjemmesideprogrammet her.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige webhoteller, så vi kan matche ethvert behov.

Skal du have en mindre hjemmeside eller blog på f.eks. WordPress, kan du kigge på vores ”Starter”-pakke, hvor du kan installere WordPress med ét klik. Det er en budgetvenlig løsning til dig, der kun behøver det mest basale.

Ønsker du en større og hurtigere hjemmeside med høj ydeevne, anbefaler vi vores ”Standard”-pakke, hvor du kan få vores optimeringsplugin, som kan gøre din WordPress-hjemmeside ekstra hurtig. Derudover får du også et ekstra lag af sikkerhed i form af muligheden for at gendanne filer og database i op til 30 dage.

Til professionelt, erhvervsmæssigt brug bør du vælge vores ”Premium”-pakke, som er vores absolut stærkeste webhotel med hele 100 GB plads, 4 GB hukommelse og ubegrænset antal e-mailadresser. Du får også adgang til udvidet support fra kl. 7-19 samt et ekstra avanceret spamfilter.

Er du stadig i tvivl, så læs også vores guide til, hvilket webhotel du skal vælge, lige her: Hvilket webhotel skal jeg vælge? Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Kan jeg få min egen server?

Ønsker du ikke at ”deles” om pladsen med andre webhoteller, så kan du i stedet kigge på vores VPS hosting. VPS står for Virtual Private Server og betyder altså, at du får din egen server, hvilket er en ideel løsning til dig med voksende eller komplekse hjemmesider.

Har du eksempelvis brug for flere ressourcer, end du kan få med vores webhoteller, eller en kompleks e-handelsløsning med periodevis høj trafik, så er en VPS et oplagt valg.

Læs mere om VPS hosting her.