Webhotellet din
hjemmeside fortjener

Vælg et webhotel fra DanDomain, hvis du vil bruge din energi på indhold frem for teknik og bekymringer

Hvilken løsning passer til dine behov?

Oversigt
Alle specifikationerSpecifikationer
Basic
kr. 24,00/md.
Første 12 mdr. Herefter 48,00/md.
5 GB serverplads
Gratis support
Daglig backup
2 e-mail konti
Gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt (begrænset support)
Database
Webhotel til alm. HTML website. Tilknytning af max ét domæne.
Webløsning
kr. 49,50/md.
Første 12 mdr. Herefter 99,00/md.
15 GB serverplads
Gratis support
Daglig backup
10 e-mail konti
Gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt (begrænset support)
1 GB mySQL Database
Business
kr. 114,00/md.
Første 12 mdr. Herefter 228,00/md.
50 GB serverplads
Gratis support
Daglig backup
25 e-mail konti
Gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt (begrænset support)
5 GB mySQL Database
Basic
Webløsning
Premium
Business
Webløsning
Business

Blog, hjemmeside eller noget helt tredje? Vi har løsningen til ethvert behov

Vil du lave din egen hjemmeside eller starte din egen blog? Vælg et enkelt og overskueligt webhotel med 1-click installation. Vores webhoteller understøtter alle de populære open source platforme, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dine drømme.

Uanset om du bruger Wordpress, Joomla, Drupal eller andre hjemmesideprogrammer, er vi klar til at levere webhosting i særklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Vi understøtter

Wordpress hostingUmbraco hostingDrupal hostingJoomla hosting

Professionel webhosting af dit website

Hos DanDomain tilbyder vi god og professionel hosting af dit website, således at din hjemmeside fungerer upåklageligt. Du har også mulighed for at få skræddersyet en fleksibel løsning, der matcher dine ønsker om funktionalitet. Dit website er i trygge hænder hos os. Vi har mere end 15 års erfaring, hvor vi har taget os af den bagvedliggende drift af tusinder af hjemmesider.


Certificeret hosting i særklasse

Som medlem af Danish Cloud Community lever vi op til de højeste standarder inden for it-hosting. Du får stabil og sikker hosting uden bekymringer med 99,9% oppetid.

Cloud certifikat på computerskærm

Maksimal fleksibilitet og sikkerhed

Vælg det webhotel, der passer til netop dit behov. Vi har den nyeste teknologi og holder kontinuerligt vores systemer opdateret, så du kan vide dig sikker.

Tre forskellige løsninger til webhotel inkl. priser

Gratis dansk support

Har du brug for hjælp, står vi til rådighed alle ugens dage - året rundt. Kontakt vores kundeservice på 87 77 90 45 eller send os en e-mail.

Med vores webhoteller skal du ikke bekymre dig om teknikken

Hos DanDomain skal du ikke bekymre dig om oppetid, drift og stabilitet. Det er det, du betaler os for.

Med professionel hosting af din hjemmeside slipper du for at bruge en masse tid på vedligeholdelse af hardware, opdatering af systemer, overvågning af servere, og meget mere.

Interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde?

Spørgsmål? Vi er her for at hjælpe

Se svar på de typiske spørgsmål nedenfor

Hvad er et webhotel?

Når du skal have en hjemmeside eller en blog, er det nødvendigt at have et webhotel. Et webhotel er kort fortalt en plads på en server, hvor du "lægger" din hjemmeside og alle tilhørende filer, og som er forbundet til internettet døgnet rundt. På den måde kan andre også se filerne og dermed se din hjemmeside.

Vil du videre mere om, hvad et webhotel er, og hvad det bruges til, så læs vores guide her: Hvad er et webhotel?

Hvad er hosting og webhosting?

Hosting og webhosting er to begreber, der dækker over det samme. Hosting betyder, at du vælger at lade en anden overtage driften af fx din hjemmeside eller e-mail. Udbyderen sørger dermed for den tekniske drift, så du bare skal koncentrere dig om indholdet på siden. Indholdet af din side ligger teknisk set på dit webhotel, og dit webhotel ligger hos en udbyder, hvor det bliver hosted.

Hosting kan sidestilles med, at der er en, der ejer et lejlighedskompleks, som gerne vil leje sine lejligheder ud. Her betaler folk så en månedlig leje for at få lov at bo. Dermed bliver han vært/host, som ordet hosting kommer af.

Hvad koster et webhotel?

Vi vil altid gerne kunne tilbyde dig det bedste webhotel til den billigste pris, hvilket en delt server er løsningen på. Ved at placere flere webhoteller på samme server og derved deles om pladsen får du den bedste oplevelse både i forhold til driftssikkerhed, men også rent økonomisk, da webhotellet derved kan gøres billigere.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige webhoteller, så vi kan matche ethvert behov.

Skal du have en blog på f.eks. Wordpress, verdens mest populære open source CMS, anbefaler vi vores ”Premium”-pakke, hvor du kan installere Wordpress med få klik, og hvor du har rigeligt med serverplads til billeder og lignende.

Til professionelt, erhvervsmæssig brug er ”Business”-webhotellet det ultimative valg. Her får du bl.a. 25 e-mail konti og hele 50 GB serverplads. Samtidig sikrer vores stabile og høje oppetid din virksomheds indtjening.

Er du stadig i tvivl, så læs også vores guide til, hvilket webhotel du skal vælge, lige her: Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Kan jeg få min egen server?

Du kan naturligvis bestille din helt egen server, hvis det er den løsning, du har brug for. Vi imødekommer gerne unikke behov, og vi kan altid skræddersy en løsning, der per passer til dig.

Se mere om vores serverløsninger her