CMS Hosting

Hosting af din hjemmeside som bare virker!

Driftsikker løsning og hjælp til opsætning

Din hjemmeside får optimale vilkår med stor sikkerhed, høj oppetid og daglig backup.

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Sikkerhed

Vi tager dagligt backup og garanterer høj oppetid.

Management

Du har altid mulighed for at få hjælp til både mindre og større udfordringer.

WordPress

WordPress er et åbent softwaresystem, som betyder, at det er gratis at benytte. Hvad enten du har brug for en hjemmeside til familien eller er blandt verdens 500 største virksomheder, så er WordPress et enkelt og professionelt redigeringsværktøj til bl.a. blog og hjemmesider.

Omkring en femtedel af alle verdens hjemmesider er lavet i WordPress. Ganske enkelt fordi det er en af de nemmeste og billigste måder at få sin blog eller hjemmesidedrøm ført ud i livet.

Som en af Danmarks største webhosting-selskaber har vi stor erfaring med hosting af netop WordPress. Derfor har vi igennem en årrække optimeret vores tekniske miljøer til at håndtere WordPress effektivt og ikke mindst sikkert for dig.

Læs mere om hosting af WordPress

Umbraco

Umbraco er et dansk udviklet CMS, som bygger på en åben softwareplatform. Den åbne software betyder, at du bl.a. har mulighed for at tilpasse din løsning og dit design præcis, som du ønsker det.

Grundet sin åbenhed er Umbracos .NET platform i dag et af de mest anvendte CMS. DanDomain benytter selv .NET til vores eCommerce platform, hvilket gør, at vi har stor indsigt i, hvordan man optimerer det bagvedliggende.

Umbraco kræver oftest en del tilpasning, hvilket også medfører tilpasning af det tekniske. Vi tilbyder en løsning, som er teknisk holdbar, og vi hjælper dig hele vejen. Der er en grund til, at Umbraco anbefaler DanDomain som dansk hostingudbyder i deres community.

Joomla

Joomla er et af verdens mest populære åbne hjemmesidesystemer. Godt tre procent af alle hjemmesider er lavet i Joomla, og det er der en grund til.

Joomla er et fleksibelt hjemmesideredigeringsværktøj og ekstremt brugervenligt. Du kan skabe det mest enkle og det mest komplicerede. Mulighederne er mange med et værktøj som Joomla, hvad enten det gælder blog eller hjemmesider.

Med Joomla kan du trække på mange gratis ressourcer fra et verdensomspændende netværk af udviklere. Desuden får du gratis telefon- og e-mailsupport hos os.

Drupal

Drupal er et populært åbent softwaresystem til publicering af indhold på nettet. DR og TV2 bruger Drupal som CMS på deres hovedsite - det samme gør flere medier verden over.

Ved hjælp af simple trin kan du nemt og enkelt tilføje og redigere tekst, billeder og andre elementer.

Drupal adskiller sig fra andre åbne systemer, da det er en fleksibel platform, hvor der kan tilknyttes en række moduler.

Interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde?

Dit team af eksperter

Du kan altid regne med, at vores medarbejdere er kompetente og sidder klar til at yde en ekstraordinær indsats for at hjælpe netop dig. Afhængigt af opgaven samler vi et team af eksperter med henblik på at designe den bedste løsning til dine behov.

Technical account manager
Systems Architect

"Jeg sikrer, at du får den mest optimale løsning - samt sikrer driften af din løsning/produkt"

IT arkitekt
System Administrator

"Jeg rådgiver dig i forhold til dine behov, og sammen finder vi den rette løsning til netop dig"