Hosting & Cloud

Skræddersyede hosting løsninger

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Professionelt team

Vores medarbejdere er klar til at rådgive dig, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig.

Nyeste teknologi

Vi har den nyeste teknologi og holder kontinuerligt vores systemer opdateret, så du kan vide dig sikker.

Hvad siger kunderne...

Hør, hvad Michael B. Nielsen fra Djurs Sommerland synes om vores IT-hosting

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os, fordi du hellere vil bruge tiden på det, du er god til. Vi tager udgangspunkt i dig og skræddersyer en løsning, der passer til dine behov. Du har altid mulighed for at op- og nedskalere. Desuden får du høj sikkerhed og fri, dansk support.

Certificeringer

DanDomain A/S har modtaget flere certificeringer, som vi er meget stolte af. Her kan nævnes ISO27002, PCI, AAA, Microsoft Gold Certified og Hostingcertifikatet.

Arbejdsprincipper

Vi arbejder ud fra det perspektiv, at du som kunde altid er i fokus. Integreret i vores arbejdsprocessor er vores DNA - vi skaber enkelhed - som udledes af empati, kundecentrisk, kompetent og ekstraordinær.

Her hos DanDomain...

...kan du få skræddersyede IT-hosting løsninger, hvor dine behov er i fokus. IT-hosting er kort fortalt det tekniske setup, der skal til, for at din hjemmeside, e-mail, økonomisystem eller noget helt fjerde kan fungere. Det er en slags ekstern vært for dine IT-løsninger, hvor du ikke selv skal spekulere på, om teknikken nu er opdateret og kører, som den skal. DanDomain tilbyder at varetage al drift af dine IT-løsninger, men vi kan også stå for dele af dem.

Det er de færreste, der har tid og lyst til at bruge energi på, at deres IT-løsninger kører helt optimalt og konstant holder dem opdateret. Det gør vi heldigvis - og det er blandt andet det, vi lever af. Med IT-hosting services hos DanDomain får du nogle IT-hosting solutions, som kører med høj oppetid og stor sikkerhed - og du har altid mulighed for at op- og nedskalere din IT-hosting løsning når som helst. Vi tager os af driften, så du ikke skal bekymre dig om teknikken. Du kan i stedet bruge tiden på det, du er god til, og det, der giver din forretning værdi.

I IT-hosting Danmark...

...finder du DanDomain, som er en seriøs IT-hosting udbyder. Vi har mere end 15 års erfaring inden for hosting, og vi har hjulpet rigtig mange kunder med sikre og tryghedsskabende IT-hosting solutions. Vi er altid opdateret og har den nyeste teknologi, så dine data og løsninger er helt sikre og kører helt upåklageligt.

Vi har nogle yderst kompetente medarbejdere, som kan finde den helt rigtige IT-hosting løsning til dig og dit behov. Vi taler alle dansk, og du har ubegrænset adgang til vores support - uden at det koster dig ekstra. Og så er vi til rådighed alle ugens dage og året rundt.