Mest populære pakker

Oversigt
Alle specifikationerSpecifikationer
Business Basic
62,40 kr. /md.
pr. brugerfor 1-årig periode
Mailkonto med 50 GB lagerplads
Online Office
1 TB lagerplads
Onlinemøder & chat
Fuld installation af Office
Avanceret sikkerhed
Business Premium
211,20 kr. /md.
pr. brugerfor 1-årig periode
Mailkonto med 50 GB lagerplads
Online Office
1 TB lagerplads
Onlinemøder & chat
Fuld installation af Office
Avanceret sikkerhed
Business Basic
Business Standard
Business Premium
Apps for Business
Exchange Online
Business Basic
Business Premium
Brug for hjælp?
Ring til vores kundeservice påtlf. 8777 9045

Microsoft Office 365 til din virksomhed

Du kender allerede Word, Excel, PowerPoint og de andre. Men med Microsoft 365 bliver du beriget med helt nye muligheder for at arbejde smartere og mere effektivt. Det er nemt at komme i gang, og hos DanDomain får du dansk support syv dage om ugen.

Tag kontoret med dig overalt

Med Microsoft Office 365 har du altid adgang til dine programmer og filer fra alle dine enheder. Start et dokument på din PC, skriv videre på din tablet derhjemme, og ret de sidste detaljer på telefonen. Microsoft Office 365 gemmer automatisk dine filer, så du kan arbejde på farten - når som helst og hvor som helst.

Altid adgang til dine filer og de nyeste Office-programmer

Da Microsoft Office 365 ligger i skyen, vil du altid kunne tilgå de nyeste versioner af alle de kendte Office-programmer (Word, Excel, PowerPoint og flere) - og selvfølgelig den nyeste version af dine dokumenter. Uanset hvilken enhed du bruger. Din e-mail, kalender og kontakter bliver også fuldt synkroniseret på alle dine enheder.

Betal kun for det, du bruger

Ingen virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi forskellige planer, så du kan vælge det, der passer bedst til din virksomhed. Du betaler en fast pris pr. medarbejder. Hvis antallet af medarbejdere ændrer sig, kan du justere prisen, så du kun betaler for det, du har brug for.

Slip for besværet med backup, sikkerhed og opdateringer

Vælger du Microsoft Office 365 hos DanDomain, sørger vi for vedligeholdelse, sikkerhed og oppetid. Får du brug for hjælp, tilbyder vi dansk support alle ugens dage - året rundt. Du kan endda tilkøbe hjælp til opsætning og flytning af data.

Tag samarbejdet til et nyt niveau

Få mere fra hånden med bl.a. videomøder, chat og skærmdeling. Alle brugere får hele 1 TB OneDrive lagerplads i skyen, og med Microsoft Teams er det nemt og bekvemt at holde kontakten online - både over chat, opkald og video.

Office365 Backup

Beskyt din data i skyen med en Office 365-Backupløsning

Fra kun 35,00 kr. pr. bruger pr. måned.
Har du ét eller flere Microsoft 365-produkter, bør du få Office 365 Backup.

Læs mere om Office 365 Backup

Ny medarbejder på fem minutter

Virksomheden kan have én eller flere administratorer, som hurtigt og enkelt kan oprette en ny bruger med mailadresse og eget OneDrive. Alle brugere er automatisk beskyttet mod blandt andet malware, spam og phishing, og I kan selv tilføje ekstra sikkerhed.

Brug tiden på det, der giver værdi

Når der kommer forbedringer og nye funktioner, får alle brugere automatisk adgang, så du slipper for at bøvle med opdateringer. Med en garanteret oppetid på 99 % procent behøver I heller ikke bekymre jer om forstyrrende nedbrud. Kort sagt får du intet besvær med Microsoft Office 365.

Tilkøb mulighed for sikker mail

Sender du ofte fortrolige eller følsomme oplysninger, bør du anvende sikker mail, så uvedkommende ikke kan læse med, hvis de får adgang til forsendelsen.

Med Microsoft Office 365 kan du tilkøbe funktionen 'Email Encryption', som svarer til, at du ”låser” mailen, og så kan den kun låses op, hvis modtageren har den rigtige nøgle så at sige.

Funktionen er inkluderet i nogle Microsoft 365-planer, men kan alternativt tilkøbes. Du kan desuden købe hjælp til at sætte krypteringen op, hvis opsætningen er for teknisk for dig.

Support

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os: 8777 9045
Camilla Pål Hinge Wilkens