Mailløsninger

gør din dag nemmere
Fra kun 10,00 pr. md.

Hvilken løsning passer til dine behov?

MailHotel (POP3 & IMAP)
kr. 10,00/md.
Pr. bruger
1 GB mailbox
Daglig backup
Webmail
Adressebog
Ideelt hvis du kun har e-mails på en enhed, fx din computer eller din telefon, og du ikke har brug for kontakter og kalender.
Office 365 Business Premium
kr. 100,00/md.
Pr. bruger
50 GB mailbox
Alle fordele som ved Exchange Online
Inklusiv hele Office-pakken
1 TB lagerplads pr. bruger
Optimal for dig, som vil have mulighed for at arbejde med både mail og dokumenter når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhed.
MailHotel (POP3 & IMAP)
Exchange Online
Office 365 Business Premium
MailHotel (POP3 & IMAP)
Office 365 Business Premium

Virus og spambeskyttelse

Din mail er beskyttet hele vejen rundt mod virus og spam.

Mobil

Få e-mails på alle dine enheder, så er du mobil.

Ekstraordinær support

Vi yder ekstraordinær, dansk support alle ugens dage - året rundt.

Med vores mail får du mere end du regner med

Afhængigt af dit valg er Outlook funktionalitet muligt. Dine e-mails og kontakter bliver synkroniseret automatisk, og alle aftaler bliver oprettet i kalenderen. Vi hjælper dig med at flytte og opsætte dine eksisterende data til vores mailløsning og sørger for, at du kommer rigtigt fra start.

Har du brug for hele Office-pakken?

Skal du bruge de kendte Office-programmer som Word, Excel, Powerpoint m.fl.? Så er Office 365 det oplagte valg. Office 365 er skabt til det moderne arbejdsliv og er med til at forbedre samarbejdet, så I kan få mere fra hånden – hvor som helst og når som helst.

Office 365 holder sig selv opdateret, så du altid har de nyeste funktioner af Word, Excel, PowerPoint og alle produkter inkluderet. Uanset om du arbejder online eller offline fra din computer, tablet eller smartphone, så er du dækket ind med Office 365.

Du får oven i købet lave startomkostninger samt fleksibilitet til at tilføje brugere og tjenester efter behov. Det gør Office 365 til det smarte valg for en dynamisk virksomhed.

Se video