Mailløsninger

gør din dag nemmere
Fra kun 10,00 pr. md.

Hvilken løsning passer til dine behov?

MailHotel (POP3 & IMAP)
kr. 10,00/md.
Pr. bruger
Ubegrænset plads (10 GB fair use)
Daglig backup
Webmail
Adressebog
Ideelt til dig, der blot har brug for en simpel eller flere e-mailadresser, som kan tilgås fra flere enheder (ved valg af IMAP), samt via webmail.
Microsoft 365 Business Standard
kr. 100,00/md.
Pr. bruger
50 GB mailbox
Alle fordele som ved Exchange Online
Inklusiv hele Office-pakken
1 TB lagerplads pr. bruger
Optimal for dig, som vil have mulighed for at arbejde med både mail og dokumenter når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhed.
MailHotel (POP3 & IMAP)
Exchange Online
Microsoft 365 Business Standard
MailHotel (POP3 & IMAP)
Microsoft 365 Business Standard

Virus og spambeskyttelse

Din mail er beskyttet hele vejen rundt mod virus og spam.

Mobil

Få e-mails på alle dine enheder, så er du mobil.

Ekstraordinær support

Vi yder ekstraordinær, dansk support alle ugens dage - året rundt.

Med vores mail får du mere end du regner med

Afhængigt af dit valg er Outlook funktionalitet muligt. Dine e-mails og kontakter bliver synkroniseret automatisk, og alle aftaler bliver oprettet i kalenderen. Vi hjælper dig med at flytte og opsætte dine eksisterende data til vores mailløsning og sørger for, at du kommer rigtigt fra start.

Har du brug for hele Office-pakken?

Skal du bruge de kendte Office-programmer som Word, Excel, Powerpoint m.fl.? Så er Microsoft 365 det oplagte valg. Microsoft Office 365 er skabt til det moderne arbejdsliv og er med til at forbedre samarbejdet, så I kan få mere fra hånden – hvor som helst og når som helst.

Microsoft Office 365 holder sig selv opdateret, så du altid har de nyeste funktioner af Word, Excel, PowerPoint og alle produkter inkluderet. Uanset om du arbejder online eller offline fra din computer, tablet eller smartphone, så er du dækket ind med Microsoft 365.

Du får oven i købet lave startomkostninger samt fleksibilitet til at tilføje brugere og tjenester efter behov. Det gør Microsoft Office 365 til det smarte valg for en dynamisk virksomhed.

Se video