Webshop store

Appstore

Facebook

Udgivet af: DanDomain
Gratis
Integrationspris:
Gratis
Kategori:Markedsføring

Vi tilbyder integration til Facebook

 

Vores integration til Facebook lader dig udnytte deres mange smarte funktioner direkte på dit website og webshop. Dermed giver du dine besøgende muligheden for at komme med deres umiddelbare feedback, som derefter er synlig for alle i deres netværk. Derved kan du lynhurtigt udvide kendskabet drastisk til din webshop eller dit website.


Sådan fungerer integrationen

Flertallet af vores integrationer med de sociale medier fungerer selvstændigt, hvilket betyder, at din virksomhed ikke nødvendigvis behøver en profil på det pågældende netværk.

Dog kræver enkelte funktioner, at der oprettes en profil for virksomheden, da funktionen ellers ikke ville give nogen mening.

Her er blandt andet tale om "Synes godt om" boksen fra Facebook, da den funktion henviser direkte til indhold på en profil på det respektive sociale medie. 

Når du ønsker at udnytte en eller flere af funktionerne, skal du blot logge ind i din webshop, finde den pågældende side, og aktivere funktionerne ved at klikke på dem.


Funktionsliste

  • Facebook - 'Synes godt om'-knap, 'send'-knap, kommentarvisning, forslag til besøgende, Live stream, 'synes godt om'-boks

Anbefalede apps

Google Shopping Ads

Google Shopping Ads

Sælg dine produkter via Google Shopping Ads
Gratis
Ekstra sproglag

Ekstra sproglag

Opret nemt flere sprog på din webshop
DKK 159,00/måned
Google Analytics

Google Analytics

Integration til Google Analytics - helt gratis
Gratis