Webshop store

Appstore

Vendino

Udgivet af: Vendino
Ring for pris
Integrationspris:
Ring for pris
Kategori:LogistikSalg

Nemmere og hurtigere produktoprettelse. Forbind let med din leverandørs produktdata.

Med Vendino kan du nemt og hurtigt oprette produkter fra din leverandørs varefiler. Vendino har standardiseret måden, hvorpå varefiler oprettes og bistår hele processen fra start til slut. Det kan nemlig være en udfordring at få alle produktdata til at fremgå, når produkter importeres til din shop. Og hvordan får man i det hele taget alle produktdata til at indgå i produktet? Det har Vendino svaret på.

 

Vendino opretter dit produktfeed

Vendino har gjort det nemt, enkelt og billigt. Du sender blot din varefil til Vendino, hvorefter du får en eksklusiv forbindelse til varekataloget via din Vendino konto. Der er ingen opstartsgebyrer. Vendino mapper alle værdier til de respektive felter såsom produkttitel, pris, produktbeskrivelse mv. Herefter udvælger du hvilke produkter, du ønsker at tilføje til din shop. Når produkterne er valgt, trykker du blot på “Start import”, hvorefter produkterne oprettes helt automatisk i din shop. Og i øvrigt har du muligheden for at vælge hvilken produktkategori, produkterne skal tilføjes til.

 

Spar tid på produktoprettelse

Hvordan håndterer du produktoprettelse i dag? Måske opretter du selv produkter manuelt, har ansatte til at klare opgaven eller har et eksternt udviklingsbureau til at udvikle dyre integrationer. Med Vendino er det fortid. Når først Vendino har oprettet din leverandørs varefil, vil denne blive omdannet til et visuelt varekatalog, som du kan oprette produkter ud fra med enkelte klik. Dermed sparer du tid og besvær i forbindelse med processen for oprettelse af produkter.

 

Få flere produktdata til at fremgå

Har dine varefiler mange produktdata tilknyttet hver kolonne? Kan du ikke på en overskuelig måde få værdierne til at fremgå efter dine ønsker, når du importerer varefilen? Med Vendino beriges dine produkter med al information. Vendino sørger for at alle kolonner tildeles et varefelt, så dine produkter har al den nødvendige information, der sikrer forståelse hos dine kunder.

 

Løbende synkronisering af varedata

Vendino sørger for, at varedata løbende holdes opdateret hos dig. Såfremt priser, lagerstatus eller andet ændrer sig hos din leverandør, vil disse værdier efter ønske, automatisk blive opdateret i din netbutik.

 

Anbefalede apps

OnPay

OnPay

Modtag nemt og billigt betaling på din webshop med OnPay
Gratis
Premium SSL certifikat

Premium SSL certifikat

Øg tilliden til din webshop med et Premium SSL certifikat
Ring for pris
Google Analytics

Google Analytics

Integration til Google Analytics - helt gratis
Gratis