Webshop store

Appstore

GLS

Udgivet af: DanDomain
Gratis
Du skal bruge en aftale med GLS - Opret aftale her
Integrationspris:
Gratis
Kategori:FragtLogistik

Vi er integreret til YourGLS – der gør, at du nemt og hurtigt kan booke dine forsendelser med GLS i din webshop.

Vi har derudover indbygget en standardintegration til GLS Interline, der dækker over: Pakke Shop, GLS Privat og GLS Erhverv, hvor du manuelt kan udskrive pakkelabels, se pakkestatus og lignende.


Sådan fungerer GLS integrationen

Integrationen til YourGLS fungerer ved, at du direkte i din webshop og med få klik kan udskrive alle dine forsendelseslabels. Du skal altså ikke logge ind i GLS for at kunne håndtere dine forsendelser.

Med YourGLS har vi altså gjort det super nemt for dig at booke fragt med GLS direkte i din webshop. Du sparer en masse tid, som du istedet kan bruge på at sælge dine produkter.

Vi anbefaler, at du prøver YourGLS, da denne måde klart er den hurtigste og nemmeste måde at håndtere fragt på.

GLS interline fungerer ved, at du har mulighed for at eksportere dagens ordrer fra ordrelisten til GLS Pakke Shop eller Erhverv. Så snart ordrerne er indlæst i GLS' system, kan du arbejde videre med dem der. Du kan for eksempel udskrive pakke-labels og udsende track and trace.


Fordelsaftale

Spar penge på fragten med GLS. Vi har indgået en fordelsaftale med GLS, så du som kunde hos os kan få billigere priser på fragten med GLS. 

Fordelsaftalen omfatter pakker til indland og udland. Du skal minimum sende 1000 pakker årligt, og hvis du sender mere end 10.000 pakker om året, råder vi dig til at få en direkte aftale med GLS. 

Ring til vores salgsafdeling for at få oplyst priserne for GLS med fordelsaftalen og hør, hvordan du bestiller fordelsaftalen. 

Anbefalede apps

Ekstra shop site

Ekstra shop site

Opret nemt flere forskellige shops og styr dem fra samme administration
DKK 209,00/måned
Heyloyalty

Heyloyalty

Tjen flere penge og spar mere tid med dine nyhedsbreve
Gratis
Google Analytics

Google Analytics

Integration til Google Analytics - helt gratis
Gratis