Miinto

Automatisk overførelse af produkter til Miinto

Info
Denne app er gratis
Kategori:
Udvikler:
YouWe ApS
Tlf.: 33111127

Det kræves at man tegner en særskilt aftale med YouWe som koster 149 pr. måned og 1.995 i opstart.

Det kræves at man har lavet en særskilt aftale med Miinto. 

Screenshots
Beskrivelse
Miinto er et af de største online detailforretninger inden for mode i Danmark, med 1 mio. besøgende hver måned. Miinto viser produkter fra andre webshops, og er muligheden for dig som shopejer, at nå ud til en større kundeskare, da du både sælger fra din egen shop og gennem Miinto. Denne app integrerer din DanDomain webshop til Miinto, så dine produkter automatisk bliver overført til Miinto.

Hvad er Miinto?
Miinto er et af de største online detailforretninger inden for mode i Danmark, med 1 mio. besøgende hver måned. Miinto viser produkter fra andre webshops, så deres kunder får mange flere produkter at vælge mellem på ét sted. Det er også muligheden for dig som shopejer, at nå ud til en større kundeskare, da du både sælger fra din egen shop og gennem Miinto. Afhængig af antallet af produkter du har på Miinto, kan du omsætte fra ca. 20.000 kr. op til over 100.000 kr. i gennemsnit pr. måned gennem Miinto. Især i juleperioden er dette en fordel, da Miinto rapporterer at deres salg stiger 300% i julen. Næsten 1.100 butikker i Nordeuropa er allerede på Miinto, og med denne app er du det også – uden ekstra arbejde.

Læs mere om Miinto her

Hvad kræver det?
Du skal være oprettet hos Miinto. App’en overfører automatisk dine produkter til Miinto hver nat, i stedet for at du skal opdatere produkter manuelt i to systemer. For dig som shopejer, vil det kun være at skulle håndtere flere ordre der kan være besværligt.

Kontakt Miinto for nærmere oplysninger for butikker eller for brands.

Hvis du har spørgsmål
Hvis du har brug for hjælp med opsætningen af app’en, så hjælper YouWe gerne, både pr. telefon og pr. mail. Kontakt os, hvis du er i tvivl!

Hvad koster det?
Denne app har et oprettelsesgebyr på 1.995 kr. og et månedligt abonnement som afhænger af antallet af produkter i din webshop (inkl. varianter). Bemærk at der kan være gebyrer ved medlemskab hos Miinto.


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op