ShopAlike produktfeed

ShopAlike produktfeed

Info
kr. 49,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
Visual Meta GmbH
Tlf.: +49 30 609 848 836
Screenshots
Beskrivelse
Med ét klik sørger App'en for at der genereres et produktfeed til din webshop der kan integreres på ShopAlike. ShopAlike er en shoppingportal med over 2 millioner produkter, hvor besøgende nemt og hurtigt kan finde og sammenligne produkter på tværs af webshops. Som DanDomain kunde giver vi 300 gratis klik*.

Hvad kan App'en?

Med ét klik kan denne app sørge for at din webshops produkter bliver integreret på ShopAlike.dk App’en genererer automatisk et produktfeed tilpasset ShopAlike med produktdata som varenavn, beskrivelse, pris, billede m.m. fra din webshop. Feedet opdateres dagligt, så din produktvisning på ShopAlike altid er opdateret. Ønsker du ikke at vise hele dit udvalg på ShopAlike er der desuden mulighed for at tilpasse hvilke kategorier du ønsker vist på Shopalike.

Efter du har købt app'en kontakter vi dig fra ShopAlike. Herefter aftales vilkårene og din webshop kommer online på ShopAlike.dk
 

Hvorfor ShopAlike

ShopAlike fungerer som en marketingskanal der leverer besøgende til din webshop. Vores side er optimeret til mobiltrafik og findes desuden som App. Vores besøgende har mulighed for nemt og hurtigt at danne sig et overblik over udvalget i danske og internationale webshops. Som noget unikt har besøgende mulighed for at bruge en række filtre, som eksempelvis pris, brands, tilbud, farve, materiale, gratis fragt og meget mere.


Enkle betingelser

  • Betal kun for den trafik du modtager
  • Få 300 gratis* klik som ny kunde 
  • Ingen oprettelsesgebyr
  • Ingen binding
  • Klikpriser fra kun 0,90 kr.
  • Mulighed for månedligt budget 
  • Personlig rådgivning 
  • Analyser trafikken via partner login

*De 300 klik fordeles over de første 3 måneder.


Hvem er ShopAlike

ShopAlike ejes af Visual Meta GmbH som er aktiv i over 20 lande i Europa, Asian og Sydamerika. Vi blev grundlagt i 2008 i Berlin og beskæftiger i dag over 250 ansatte. Visual Meta er siden 2011 ejet af Axel Springer SE koncernen.


Har du spørgsmål?

Kontakt os på partner@ShopAlike.dk eller telefon +49 30 609 848 836


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op