MobilePay Online

Få adgang til mere end 2 millioner MobilePay-brugere

Info
kr. 49,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
DanDomain
Tlf.: 87 77 90 45

 

Kræver køb af DanDomain Betalingssystem.

Kræver en indløsningsaftale med Nets.

Transaktionsafgift: Kr. 1,- + NETS og Teller kortafgift.

Bemærk: Mobilepay betalinger kan kun modtages indenfor de kreditkort typer, som du har en aftale med NETS om.

Screenshots
Beskrivelse
Mere end hver femte dansker benytter sig jævnligt af MobilePay. Dette gælder bruger-til-bruger overførsler, betaling i fysiske butikker, men i høj grad også betalinger på internettet. Vil du øge din konvertering og samtidig tilbyde dine kunder en nem mobil-betalingsløsning, er MobilePay, hvad du søger.

Med MobilePay Online kan du tilbyde dine webshop-kunder at betale via én af vor nyere tids mest revolutionerende betalingsmetoder - nemlig MobilePay Online. MobilePay, som er ejet af Danske Bank, er nærmest blevet et alment begreb i folkemunde for en nem og simpel pengeoverførsel. Mere end 2,5 mio. danskere bruger allerede MobilePay, og den enkle betalingsmetode skubber for alvor de førhen rødglødende betalingskort med chip eller magnetstribe ud i kulden og tager plads i det komfortable førersæde som kongen af valutakorrespondance.


MobilePay har vundet terræn

Mere end 1300 netbutikker er allerede med på vognen, som jo egentligt startede med en app til smartphones. Sidenhen har Danske Bank formået at udnytte det enorme vækstpotentiale, der ligger i MobilePay og har implementeret løsningen i et gigantisk online segment, som årligt vækster med godt 20 procent.

 

Gode erfaringer med MobilePay Online

Flere webhops har i dag allerede god erfaring med MobilePay Online. Der nævnes blandt andet at 

  • Betalingen via MobilePay går nemmere og hurtigere, da kunderne slipper for at indtaste kortoplysninger.
  • Flere kunder end hidtil forventes at gennemføre online indkøbene, fordi de altid har mobiltelefonen ved hånden og genkender MobilePay.

Stylepit.dk skriver:

"Hos STYLEPIT kan vi efter relativt kort tid se, at 2-3% af vores kunder betaler via MobilePay. For os er dét en klar indikation på, at vi med MobilePay som samarbejdspartner går i den helt rigtige retning. Vi forventer derfor, at andelen af MobilePay betalende kunder på stylepit.dk stiger til et niveau på 30-40% inden for de næste 2 år."

Cykelpartner.dk skriver:

"Med MobilePay kan vi hos Cykelpartner.dk tilbyde kunderne en nem, hurtig og sikker måde at betale for deres varer på. Selvom MobilePay Online er en helt ny betalingsform, har kunderne hurtigt taget den til sig. Allerede en måned efter at vi tilføjede MobilePay som betalingsmetode, stod den for 15% af vores betalinger."

 

Ingen begrænsninger

Udover at dine kunder kommer hurtigere igennem betalingsforløbet, da de slipper for at finde betalingskort frem, så er der ingen beløbsgrænse på køb med MobilePay Online. Dette betyder, at dine kunder kan købe lige fra tandstikker til jordomrejser, så længe der er dækning på deres betalingskort.

 

Priser

MobilePay Online: kr. 49,- pr. måned. (kr. 0,- i oprettelse).
Transaktionsgebyr: kr. 1,- pr. betaling lavet via MobilePay Online (betales bagudrettet). En gennemført transaktion, som senere krediteres eller afvises pålægges også gebyr.

Bemærk at du skal have DanDomain Betalingssystem i forvejen. Find det her.


Tips til opsætning

Har du brug for MobilePay Online billedmateriale til din webshop, så det passer ind i dit eget layout, kan du finde materialer hos MobilePay.
Derudover anbefaler vi, at MobilePay Online er den første viste betalingsmetode på din betalingsside. Du kan angive en sorteringsprioritet under Indstillinger og Betaling i din webshopadministration.

 

MobilePay Online som tilkøbsmodul til DanDomain betalingssystem

Hvis du bruger DanDomain Betalingssystem uden at have en webshop, skal du have MobilePay Online som et tilkøbsmodul.

Du kan købe tilkøbsmodulet via dandomain.dk - klik på opgradering, log ind i dit kundecenter, vælg abonnementet og derefter MobilePay Online. Herefter lægger du varen i kurven og forstætter betalingsforløbet. Hjælp til integrationen findes her.


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op