Auto-scroll på vareliste

Automastisk sideskift på vareliste

Info
kr. 49,00 pr. md.
Kategori:
Udvikler:
CYCLOP & CO ApS
Tlf.: 22544077

Bemærk, at Auto-scroll appen understøtter ikke Viabill appen på varelisten i shoppen!

Screenshots
Beskrivelse
Undgå sideskift på varelisten (produktoversigten) og minimer samtidigt antallet af klik hos brugeren. Løsningen er NEM og HURTIG at installere på få sekunder...

Hvad er ”Auto-scroll”, også kaldet "Infinity Scroll" ?
Et pageload er et sideskift. Ved installation af denne App, forvandles shoppen standard sideskift, hvor brugeren selv skal klikke videre og videre, til i stedet at blive et automatisk sideskift. Det betyder i praksis, at brugeren ikke behøver, at klikke på frem/tilbage knapper, men i stedet blot får vist flere produkter, hver gang brugeren rammer bunden af siden, når de scroller på produktoversigten.

Responsive design
Løsningen virker både til responsive design, hvor koden typisk er bygget op via DIV layers, samt den lidt mere old school opbygning, nemlig TABLES, hvilket typisk er kendetegnet ved en lidt ældre opsætning.

Installation i standard skin
Såfremt du benytter et standard skin, er det blot at tilkøbe denne App, hvorefter dine produkter straks efterfølgende bliver loaded automatisk, uden sideskift.

Installation i ”eget design”
Såfremt du har fået lavet et specialdesignet layout i shoppen, der benytter egne side skins, vil løsningen fortsat i langt de fleste tilfælde virke hertil også. Dog kan det i visse tilfælde kræve, at du selv, eller din tilknyttede udvikler, laver en mindre og hurtig tilpasning under App indstillinger ift. classer i egne side kode (frontend), der bestemmer hvordan varelisten ser ud i shoppen. Her anbefaler vi, at du selv eller din udvikler følger vores installationsguide.

-----------------

Særlig bemærkning ift. Viabill!

Bemærk, at Auto-scroll appen ikke fungerer sammen med Viabill på varelisten. Anvender I derfor allerede Viabill på shoppen eller påtænker at gøre det, vil nævnte to apps ikke fungere sammen på selve varelisten! Dog vil øvrige dele af shoppen, så som varekort, indkøbskurv og checkout fungere fint. 

 

 


Brug for hjælp?
Vi er her for dig

Kontakt DanDomain, og lad os hjælpe dig i mål.

Ring til os:
8777 9045
kontakt DanDomain
Find svar på dine spørgsmål
Se cases og hjælpevideoer
Bliv ringet op