Office 365 Backup

Beskyt din data i skyen med denne Office 365-Backupløsning.
Fra kun 35,00 kr. pr. bruger pr. måned.

Med Office 365 Backup er din cloud-data sikret

Har du ét eller flere Office 365-produkter, bør du få Office 365 Backup.

Office 365 Backup sikrer alle dine OneDrive- og/eller SharePoint-filer, mails, kontakter, osv. Alle filer du har gemt i skyen er sikkerhedskopieret, hvis nu uheldet er ude.

Datatab sker også i skyen

Anvender du Office 365, ligger din data i skyen. Men det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan slettes. Datatab kan også ske i skyen – som regel på grund af menneskelige fejl.

Faktisk skyldes 75 % af datatab menneskelig sletning af indhold. Det kan være dig eller en kollega, der kommer til at slette et dokument, en mail eller en anden fil ved et uheld. Er data først slettet og væk i skyen, kan det være svært og dyrt at genskabe.

Slip for besværet med Office 365 Backup-løsningen

Mister du Office 365-data, risikerer du at miste adgang til forretningskritiske filer og data, som kan bremse arbejdsprocesser og i sidste ende give sure kunder og kollegaer.

Med Office 365 Backup får du sikkerhedskopier af al din cloud-data hver 4. time, så du aldrig behøver undvære vigtige mails, kalenderaftaler, filer fra OneDrive og SharePoint, og meget mere.

Office 365 Backup-løsningen sikrer med andre ord al din data i skyen, hvis uheldet skulle være ude. Og vi kan nemt genskabe data, som de var, og hvor de lå, så du undgår besværet.

Dette får du med Office 365 Backup

  • Backup hver 4. time af alle dine OneDrive- og/eller SharePoint-filer, mails, osv.
  • Mulighed for at få gendannet data, som de var, og hvor de lå
  • Dansk support, som hjælper med både opsætning og eventuel gendannelse

Fra kr. 35,00 i måneden pr. bruger

Oprettelse: 0 kr.

Kontakt os for at komme i gang med at beskytte din data