Professionelle servere

Vi har altid den nyeste teknologi og er sikret fra kælder til tag

Vi tilbyder

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Virtuel servere

En virtuel server hos DanDomain er baseret på VMWare virtualisering. Virtualisering er en måde, hvor man deler hardware til at hoste flere instanser.

Fysiske servere

Har du behov for udvidelse af dit sortiment, kan vi ligeledes skalere din managementpakke, så disse udvidelser er dækket af din management.

Professionelle servere

Vores serverløsninger tager udgangspunkt i dine behov. Vi tilbyder både Virtuelle og Dedikeret fysiske servere. I samspil med vores rådgivere finder I den rigtige løsning til dig. Med stor fleksibilitet og kraftfuld ydelse er intet for småt, og ingenting er for stort.

Standard
kr. 549,00/md.
CPU-kerner: 1
Ram: 1GB
Lager: 50GB
Trafik: 50GB
Remote Backup: 50GB
Business
kr. 1.199,00/md.
CPU-kerner: 4
Ram: 8GB
Lager: 150GB
Trafik: 150GB
Remote Backup: 150GB
Business
kr. 1.699,00/md.
CPU-kerner: 8
Ram: 8GB
Lager: 200GB
Trafik: 200GB
Remote Backup: 200GB

Servere

Er du ved at sondere terrænet med henblik på at finde en server, der passer til dig og din virksomhed, finder du her nogle af markedets absolut skarpeste løsninger inden for både fysiske og virtuelle servere. Her hos DanDomain har vi tilbudt server hosting i mange år, hvorfor du får en stabil udbyder, der har stor erfaring og kan levere en uovertruffen service, så du får det bedste fundament for at kunne drive din forretning sikkert og stabilt, hvad angår data.

Hvad er en server?

En server er en slags computer, som opbevarer data og filer og deler dem med andre computere eller klienter. Formålet med en server er, at flere computere eller klienter, som tilgår serveren, har adgang til deres data, som de har “gemt” på serveren. Denne metode bruges typisk af virksomhed eller andre, som ikke selv vil have deres mange filer og data liggende, hvorfor server hosting er meget udbredt. Det er en sikker måde at opbevare samt have adgang til data på. Kort fortalt bruges en server til at håndtere netværksressourcer som fx bruges på tværs af afdelinger i en virksomhed eller folk, der sidder forskellige steder og spiller computer. Man kan altså dele de data, der ligger på serveren - nemt, effektivt og sikkert.

Skal du vælge fysisk eller virtuel server?

Man taler typisk om to typer servere, når man skal ud at lede efter server management og server hosting. Den ene er en fysisk server, og den anden er en virtuel server. Den fysiske server kan opdeles i flere separate enheder, som kaldes virtuelle servere. Dette gøres ved hjælp af software. Den virtuelle server har de samme egenskaber som en fysisk server, men denne type server fås billigere, fordi man i højere grad kan udnytte hardwaren. Du kan tænde, slukke og genstarte din virtuelle server på samme måde, som du kan med din fysiske server.

Der kan være masser af penge at spare ved at vælge en virtuel server frem for en fysisk. Det bliver mere og mere udbredt, da du kan installere flere virtuelle servere på én fysisk server og spare hardwareudgifter. Det betyder også mindre udgifter til vedligeholdelse af hardware i forhold til, hvis du har en masse fysiske servere stående i kælderen. Vi tilbyder begge typer servere og har mulighed for at skræddersy dem til dine behov.

Skal du vælge fysisk eller virtuel server?

Søger du en Server Pro med en server manager, der kan servicere dig med en rigtig god og solid løsning, får du her hos os både fysiske og virtuelle servere i verdensklasse med fuld server backup, så du aldrig skal bekymre dig om backup og sikkerhed. Vores system er udstyret med Loadbalancer, som gør os i stand til at fordele et eventuelt pres på serveren over flere enheder, så der opnås stabilitet. Der er også Varnish til stede, som er et tiltag, der gør din side hurtigere i tilfælde af, at der er mange, der bruger din side. Yderligere er Clustering med til at stabilisere det hele til perfektion, så du får en rigtig pålidelig, troværdig og stabil server med høj oppetid - uanset om du vælger fysisk eller virtuel server. Vi tilbyder en særdeles skarp og konkurrencedygtig server pris, så du får maksimal serverværdi for pengene.

Du kan vælge mellem flere setups, som naturligvis tilpasses din virksomhed og dit behov.

Vi tilbyder følgende services

Backup

Få sikret dine data mod brand, tyveri og lignende, og undgå de problemer, der ofte er forbundet med håndtering af backup.

Overvågning

Vi kan overvåge næsten alt på både server og systemniveau. Vi kan sammen med dig sammenstrikke den helt rigtige løsning, så du kan vide dig sikker.

Management

Læg bekymringerne fra dig, og lad os om at varetage dine services. Med Management hos DanDomain kan du fokusere på det, du er god til, og lade os om vedligeholdelsen af dine systemer.

Sikkerhed

I vores datacenter har vi implementeret en række procedurer og funktioner, som fordrer den sikkerhed, der gør, at din service bliver leveret bedst muligt upåagtet af de udfordringer, der kan være.

Specialiseret team

Du kan altid regne med, at vores medarbejdere er kompetente og klar til at yde en ekstraordinær indsats for at hjælpe netop dig.

Servercamp

Servercamp er den ideelle løsning for dig, der har eksisterende hardware, du ønsker at beholde - og for dig, der er vokset ud af de eksisterende rammer.

Loadbalancer

I tilfælde af stort pres på én instans vil Load Balancer fordele ud på flere instanser, så presset bliver mindre og jævnt fordelt.

Varnish

Varnish gør din side hurtigere ved at minimere presset på din webservere, så de kan håndtere flere brugere.

Clustering

Clustering tages i brug for at opnå et højere niveau af driftsstabilitet, så hurtigheden kan opretholdes.