Management

Færre bekymringer - mindre teknik og større effektivitet for dig

Læg bekymringerne fra dig

- lad os varetage dine services. Med Management hos DanDomain kan du fokusere på det, du er god til, og lade os om vedligeholdelsen af dine systemer.

Ekstraordinær support

Vores support foregår på dansk og er til rådighed alle ugens dage - året rundt.

Overvågning

Vi tager management meget alvorligt. Derfor overvåger vi efter største sikkerhedsforanstaltninger dine servere, så du kan vide dig helt sikker.

Skalerbar

Har du behov for udvidelse af dit sortiment, kan vi ligeledes skalere din managementpakke, så disse udvidelser er dækket af din management.

Hvad siger kunderne...

Hør, hvad Søren Gleie fra Trophy Games synes om vores IT-hosting

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Til rådighed alle ugens dage - året rundt

Med Management hos DanDomain har du mulighed for at koble dig på flere forskellige pakkeløsninger. Der er en pakke, der opfylder ethvert behov. Da vi varetager dine services, har du også muligheden for, at vi står for al installation - også af software.

Du kan få tildelt en salgskontakt, som tager sig af dine behov og varetager kontakten til vores teknikere. Du kan være sikker på, at du er i gode hænder, da du kan få aflagt en månedlig rapport, penetrationstest samt opdatering af dit system, så det er tidsvarende i forhold til sikkerhed og holdbarhed.

Vi garanterer, at dine data altid er sikret. Vi foretager daglig backup, overvågning og garanterer sikker drift med en tilgængelighed på 99,9 procent.

Ved fejl kontaktes vores driftsvagt, som påbegynder arbejdet indenfor 2 timer. Dog afhænger det af den specifikke konfiguration. Normalt påbegyndes fejlretningen af kritiske fejl indenfor 15 minutter.

Management til rådighed

Dit team af eksperter

Du kan altid regne med, at vores medarbejdere er kompetente og sidder klar til at yde en ekstraordinær indsats for at hjælpe netop dig. Afhængigt af opgaven samler vi et team af eksperter med henblik på at designe den bedste løsning til dine behov.

Technical account manager
Technical account manager

"Jeg sikrer, at du får den mest optimale løsning - samt sikrer driften af din løsning/produkt"

IT arkitekt
IT arkitekt

"Jeg rådgiver dig i forhold til dine behov, og sammen finder vi den rette løsning til netop dig"

Det får du med Management

Backup

Backup inkluderer 50 GB, som gemmes i 7 - 31 dage. I så fald du oplever problemer med et bestemt dokument, kan vi genskabe det.

Firewall

Mulighed for yderligere personlig tilpasning af firewall med Management.

Admin-bruger

Mulighed for admin-bruger tillader, at du som kunde får udleveret en administratorbruger, så du har mulighed for selv at håndtere enkelte services.

Sikkerhedspakker

Sikkerhedspakken ved DanDomain indeholder en standardkonfiguration af din server, når den bliver leveret, samt at vi sørger for at opdatere din server løbende.

Overvågning

Overvågningen foregår af et automatiseret system, som overvåger flere forskellige parametre. Ved fejl kontaktes vores driftvagt, som påbegynder arbejdet indenfor 1 time.

Rettigheder

Har du brug for, at bestemte medarbejdere har adgang til bestemte filer, har man i de fleste systemer mulighed for at opsætte rettighederne, således at man kan lave denne afgrænsning.

Kapacitet manager

Du bliver gjort opmærksom på, hvis din server skal opgraderes eller har brug for nogle flere ressourcer for at kunne levere din service optimalt.

Performance

En rapport, der bliver genereret på baggrund af vores overvågning og de alarmer, der kan have været på systemet.

Dedikeret salgskontakt

En dedikeret salgskontakt, der har indgående kendskab til din løsning. Vedkommende har også ansvaret for den tekniske sparring.

Teknisk baggrund

Der vil blive udarbejdet en teknisk vurdering af din samlede løsning samt udfærdiget et overblik over muligheder for optimering.

Penetrationstest

Der vil blive foretaget en sikkerhedsmæssig gennemgang af dit system efter levering.

Geofiltrerings firewall

Du har mulighed for at få opsat din server til at afvise alle forbindelser via FTP til serveren fra andre lande end fx Danmark.